Seglarskolan

Resarö Båtklubb

Seglarskolan

Varmt välkomna till Resarö Seglarskola 2019

Välkomna att anmäla dig till Seglarskolan på Resarö, öns enda sommarkurs för barn mellan 8-12 år.

Tillsammans med våra fantastiska instruktörer med både lång seglarerfarenhet och barnverksamhet lär vi oss segla, leka lekar och badar, och så har vi kul förstås.
Alla våra kurser har krav om simkunnighet om 200 m.

Seglarskolan äger rum i Badviken på Resarö under veckorna 25-27. Under fem dagar lär vi oss segla, slå knopar, seglartermer, kapsejsning, sjövett, väjningsregler – och så en hel del bad och lek förstås.

Alla våra kurser har krav om simkunnighet om 200 m och man måste vara åtta år (eller fylla åtta under året)

Vecka 1: V 25 med start söndag v 24 – torsdag v 25. Tid: 9.00-15.30

Vecka 2: V 26, måndag – fredag. Tid: 9.00-15.30

Vecka 3: V 27, måndag – fredag. Tid: 9.00-15.30

Pris: 2200 kr för fem dagar.Frukt och mellanmål ingår i priset, men lunch tar barnen med själva. Efter avslutad kurs är det diplomutdelning.

Anmälan: Max 12 barn/vecka deltar, om totalt 3 lärare. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

För anmälan, skicka mail till emma.spjut@tele2.com, innehållande namn, adress, telefonnummer, e-postadress, samt barnets namn och ålder. Glöm inte att ange vilken vecka det gäller.

Frågor? Hör av er till Emma Spjut, emma.spjut@tele2.com

Välkommen med din anmälan!

RESARÖ BÅTKLUBB 185 94 VAXHOLM