Seglarskolan

Resarö Båtklubb

Seglarskolan

Varmt välkomna till Resarö Seglarskola

Nu börjar det bli dags att anmäla sig till årets Seglarskola.

I år anordnar vi tre veckors seglarskola; två veckor för nybörjare och en vecka för något mer segelvana barn.

Under fem dagar lär vi oss segla, slå knopar, seglartermer, kapsejsning, sjövett, väjningsregler – och så har vi kul förstås!

Nybörjarna tar det lite lugnare och seglar tillsammans två och två. Här leker vi in reglerna och testar på att segla optimisten själva. Målet är att man ska känna säkerhet i båten.

Fortsättningsseglarna seglar mest själva. Vi fokuserar på att ha roligt och finna tekniken i båten. Alla våra kurser har krav om simkunnighet om 200 m och man måste ha fyllt åtta år.

Nybörjargrupp 1:

V 25 med start söndag v 24 – torsdag v 25. Tid: 9.00-15.30

Fortsättningskurs 1:

V 26, måndag – fredag. Tid: 9.00-15.30

Nybörjargrupp 2:

V 27, måndag – fredag. Tid: 9.00-15.30

Pris: 1800 kr för fem dagar. Frukt och mellanmål ingår i priset, men lunch tar barnen med själva. Efter avslutad kurs är det diplomutdelning.

Anmälan:

Max 12 barn/vecka deltar, om totalt 3 lärare. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

För anmälan, skicka mail till emma.spjut@tele2.com,

innehållande namn, adress, telefonnummer, e-postadress, samt barnets namn och ålder. Glöm inte att ange vilken vecka det gäller.

Frågor?

Hör av er till:

Emma Spjut, Mailto

Välkommen med din anmälan!

RESARÖ BÅTKLUBB 185 94 VAXHOLM