Seglarskolan

Resarö Båtklubb

Seglarskolan

Resarö Seglarskola 2020

Välkomna till Seglarskolan på Resarö. I år anordnar vi tre veckors seglarskola för barn i åldrarna 8-12+ år. Seglarskolan riktar sig både till nybörjare och till mer barn med större vana att segla.

Under fem dagar lär vi oss segla, slå knopar, seglartermer, kapsejsning, sjövett, väjningsregler – och så har vi kul förstås! Nybörjarna tar det lite lugnare och seglar tillsammans två och två. Här leker vi in reglerna och testar på att segla optimisten själva. Målet är att man ska känna säkerhet i båten. Mer segelvana seglar mest själva och vi fokuserar på att ha roligt och finna tekniken i båten. Och självklart blir det en hel del bad och lekar också.

Alla våra kurser har krav om simkunnighet om 200 m och man måste ha fyllt åtta år.

Grupp 1: V 25 med start söndag v 24 – torsdag v 25 (14/6 –18/6).

Grupp 2: V 26, måndag – fredag (22/6–26/6).

Grupp 3: V 27, måndag – fredag (29/6–3/7).

Tid: 9.00-15.30

Pris: 2200 kr för fem dagar. Frukt och mellanmål ingår i priset, men lunch tar barnen med själva. Efter avslutad kurs är det diplomutdelning.

Anmälan: Max 12 barn/vecka deltar, om totalt 3 lärare. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller. För anmälan, skicka mail till: seglarskolan@resarobatklubb.se, innehållande namn, adress, telefonnummer, e-postadress, samt barnets namn och ålder. Glöm inte att ange vilken vecka det gäller.

Frågor? Hör av er till Christoffer Hennings, seglarskolan@resarobatklubb.se, Tel: 073 512 87 89

Välkommen med din anmälan!

RESARÖ BÅTKLUBB 185 94 VAXHOLM